Kolding Netavis

Ægtepar angrebet i sit hjem

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: Rigspolitiet (Arkivfoto)

**Artiklen er rettet til den rette adresse. Politiet havde oplyst det skete på Ådalsvej og ikke som det retteligt var: Ådalsparken i Vonsild** En 42-årig mand trængte ind til et ældre ægtepar, hvor husets mandlige beboer fik flere slag – blandt andet med et redskab. Gerningsmanden er anholdt.

Sydøstjyllands Politi modtog lørdag aften omkring klokken 19 en anmeldelse om, at en mand var trængt ind til et ældre ægtepar på en privatadresse i Ådalsparken i Vonsild. Situationen udviklede sig voldeligt og manden, der er 42 år, tildelte husets mandlige beboer flere slag, herunder slag med et redskab.

Ved patruljens ankomst til stedet blev gerningsmanden truffet ikke langt derfra, hvor han løb frem mod patruljen, mens han truede med et kraftigt haveredskab. Han blev råbt an af patruljen, men løb truende mod nogle tilstedeværende borgere. Politiet afgav varselsskud for at afværge angrebet og efterfølgende gav politiet gerningsmanden peberspray, således at anholdelsen af gerningsmanden kunne gennemføres forsvarligt. Det oplyser Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Det er umiddelbart politiets opfattelse, at der ikke er en relation mellem gerningsmanden og ofret, og at der er tale om et isoleret tilfælde.

Politiet kender ikke gerningsmandens adresse. Derfor ikke politiet ikke oplyse, hvor han bor eller er fra.

Den 42 årige mand fremstilles i grundlovsforhør i Kolding i dag klokken 13.30.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel