Kolding Netavis

Youtuber skaber ny trend

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Glem de mørke vinterdage, nu har Kolding-virksomheden FirstGrade, med youtuberen Eiqu Miller i spidsen, lanceret en ny tøjkollektion til teenagere, der kan lyse i mørket.

Bag det dansk designede tøjmærke FirstGrade står blandt andet den kendte youtuber Eiqu Miller, der med langt mere end 200.000 følgere på sin youtube-kanal er godt kendt blandt teenagerne. Han startede for 3 1/2 år siden virksomheden sammen med iværksætter Jesper Mortensen, og siden da har de udgivet flere kollektioner med smart tøj til teenagere.

Tøjet lyser i mørke

FirstGrade forsøger med de forskellige kollektioner at skille sig ud fra andre tøjmærker, der er mere fart på farver, mønstre og print og den nyeste kollektion kan også lyse i mørket.

– De fleste af os husker de selvlysende stjerner, vi klistrede i loftet som barn, fortæller Jesper Mortensen fra FirstGrade. Han og Eiqu har nu genskabt deres barndomsminde med den selvlysende kollektion ”Monkey Business”.

– Vi har leget med alle de hvide prints og effekter på tøjet, så det er dem der lyser i mørket.

Det skal være sjovt

FirstGrade har formået at skabe et helt specielt univers omkring deres tøjmærke og henvender sig primært til deres målgruppe på youtube og andre sociale medier.

– Hver søndag kan man følge vores youtube-kanal FirstGrade Headquarters, fortæller Jesper Mortensen. Her tager vi forskellige udfordringer op, og viser og fortæller om tøjet. Med os i studiet har vi også kælegrisen Møffe, som er en vigtig del af showet, da det ofte er den, der beslutter, hvem der skal tage imod en udfordring – og så er den selvfølgelig en del af dagligdagen på kontoret.

Normalt er det ikke altid, at teenagere frivilligt hopper i prøverummet, når de er med ude og købe tøj, men med tøjet fra FirstGrade er det ofte anderledes. De unge vil rigtig gerne ligne deres forbilleder fra youtube, så når de har set Eiqu i tøjet, så er de også klar til at hoppe i det.

Har du også en teenager, der kunne tænke sig at blive smart klædt på, så sælges tøjet i Nielsen’s i Kolding Storcenter. Du kan også kontakte FirstGrade for at få oplyst nærmeste forhandler.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel