Kolding Netavis

Yoga Event Kolding gentages

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Yoga Event Kolding finder sted den 16. og 17. september. Foto: Slotssøbadet.

Sidste år satte SlotssøBadet, som jo også driver Forum Kolding Bramdrupdam, et nyt yoga event i søen i Kolding. Yoga Event Kolding blev en fint besøgt og god succes og derfor har man valgt at gentage i år med et lignende arrangement.

Yoga Event Kolding finder sted den 16. og 17. september fredag aften og hele lørdag. Arrangementet starter op med et besøg og foredrag af Pernille Aalund kl. 19.

Pernille Aalund er forretningskvinde, talkshowvært, forfatter og foredragsholder. Foredrag om krop, karriere og kærlighed.

Den populære foredragsholder, begyndte sin karriere som tv-vært på Børnekanalen på københavnske Kanal 2. Siden da har Pernille været vært på en række andre tv-programmer – bl.a. Vis mig dit køleskab, Mænd ingen adgang, Pernille på eventyr, Pernilles Univers og senest QTV på Kanal 4.

Pernille Aalund har altid fart over feltet: Hun er ophavskvinde til mange af de koncepter, hun har arbejdet med, og er i dag innovationsdirektør hos Aller Media. Som talkshowvært, forfatter og forretningskvinde er Pernille Aalund et forbillede for mange kvinder, og har gennem mange år givet gode råd om alt fra kærlighed til karriere.

Pernille Aalund er forfatter til en lang række bøger om krop, sind og innovation.

Selvom Pernille Aalund gennem tiden har henvendt sig rigtig meget til kvinder, så lover hun at mænd absolut også har adgang til hendes foredrag.

Pernille Aalund pressefoto
Pernille Aalund. Pressefoto.

Om lørdagen byder Yoga Event Kolding på inviterede yoga instruktører fra hele landet og også et par lokale instruktører har fundet vej til de forskellige workshops, som tilbydes hele dagen.

Det vil være muligt feks. at opleve Camilla Juel Madsen, som netop har udgivet bogen ”Forandret for altid”, en inspirerende beskrivelse af hendes hjælp via yoga ud af sygdommen ”Parkinsons sygdom”, som hun fik konstateret i 2013.

Lørdag aften slutter af med et yoga-arrangement i SlotssøBadet, hvor der vil være mulighed for at deltage i ”Hot Yoga” samt ”Yoga på boards” – så alt i alt et must for alle, som finder Yoga interessant.

Billetter kan købes her….

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel