Kolding Netavis

Wichmann scorer job som assistenttræner i Bundesligaen

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Kristoffer Wichmann stopper som cheftræner i Kolding IF. Foto: Kolding IF.

Kristoffer Wichmann stopper som cheftræner i Kolding IF, da han skal være assistenttræner i en klub i Bundesligaen. Den nye trænerduo er dog allerede på plads.

Kristoffer Wichmann har været cheftræner i Kolding IF siden marts 2021. Under hans ledelse har klubben nået store resultater, herunder oprykning til landets næstbedste række og en 3. plads i NordicBet-Ligaen i denne sæson, hvilket er klubbens bedste resultat i over 40 år.

Desværre slutter rejsen med Kristoffer Wichmann her, da han skifter til en rolle som assistenttræner i en unavngiven klub i den tyske Bundesliga. Det nye trænerteam er dog allerede på plads. Lasse Holmgaard overtager posten som cheftræner, og Mikkel Jespersen bliver ny First Team Coach, oplyser Kolding IF i en pressemeddelelse.

Design uden navn 5 1024x576 1
Kolding IF’s nye trænerduo. Foto: Kolding IF.

Lasse Holmgaard blev tilknyttet som assistenttræner i januar 2024, og klubben ser ham som det naturlige valg for at sikre kontinuitet og fortsat succes.

Mikkel Jespersen bliver også en central figur i trænerteamet. Med 75 kampe i Kolding IF og halvandet år som assistenttræner har han været en vigtig del af klubbens succes. Han vil fortsat være garant for vinderkulturen hos Kolding IF.

Hele klubben glæder sig over, at Lasse Holmgaard og Mikkel Jespersen har sagt ja til opgaven, og de ser frem til en spændende ny sæson i NordicBet-Ligaen med stor tillid til trænerteamet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel