Kolding Netavis

Vinterferien på Kolding Bibliotek

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: Det rullende Eventyr.

Der sker mange ting i vinterferien på Kolding Bibliotek.

Bliv detektiv for en dag og tag med på eventyr i teatrets og dansens verden. Der er aktiviteter for hele familien i vinterferien på Kolding Bibliotek.

Børneteater om Klods Hans

Børn og deres voksne kan få en på opleveren, når teatret “Det rullende Eventyr” opfører eventyret om Klods Hans. Det handler om den lidt kiksede dreng Hans, der ønsker at erobre den smukke kongedatters hjerte – men det gør hans brødre og resten af landets mænd også.

Se stykket tirsdag den 11. februar klokken 15.00-15.40. Stykket er for børn fra 3-8 år, og der er gratis adgang med billet. Billetten kan hentes på www.koldingbib.dk. Det er kun børn, der skal have billetter.

Danseforestilling med dansere fra Danmark og Taiwan

Oplev en unik danseforestilling, som unge dansere fra Lab1 – Kulturudveksling Danmark Taiwan har udviklet i deres danseforløb. Forestillingen er kulminationen på en uges intensivt eksperimenterende danseforløb, hvor de unge har leget med at blande kinesisk dans og hiphop for at skabe et innovativt udtryk.

Forestillingen foregår fredag den 14. februar klokken 16.30-17.30. Der er gratis adgang, og du møder bare op.

Genforeningsquiz

Er du en nysgerrig detektiv-spire? Kvik til at løse gåder og mysterier? I anledning af 100 års jubilæet for Genforeningen har Koldingbibliotekerne skabt et helt særligt quiz-koncept. Vær med til at løse Læs Løs Gåden og find frem til skatten.

Det er gratis at være med i quizzen, og du kan vinde flotte præmier. Quizzen er målrettet børn fra cirka 6 år og opefter, og du kan deltage i den hver dag i vinterferien og alle lørdage frem til den 4. april.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *