Kolding Netavis

Vild med Vand: Markering af “Havnens dag”

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Den kommende weekend bydes der indenfor på begge lystbådehavne.

Markeringen af “Havnens dag” sker den kommende weekend. Sejlerne i Kolding inviterer alle interesserede – voksne og børn – en tur på Koldings to lystbådehavne  til ”Vild med Vand”.

Traditionen blev bremset af corona-pandamien, men nu er arrangementet for alvor tilbage.

Sidste år stod Kolding Bådelaug bag en velbesøgt, lokal udgave af ”Vild med vand” i Marina Syd, men i år er alle klubberne igen gået sammen og byder på stort program i begge lystbådehavne. Kolding Sejlkub står bag aktiviteterne i Nordhavnen, mens det er Kolding Bådelaug, Motorbådsklubben, Kolding Fritidssejlere og Marineforeningen, der står bag aktiviteterne i Marina Syd.

Kom med ud at sejle

I begge havne kan interesserede komme med ud at sejle. I Nordhavnen er det i Kolding Sejlklubs skole- og klubbåde, og det samme tilbyder Kolding Bådelaug i Marina Syd. Desuden holder sejlere åben båd i flere både i begge havne og fortæller interesserede gæster om sejlerlivets glæder. I Nordhavnen kan man også prøve joller og stand up paddle hos Kolding Sejlklub. Og overalt i begge havne, er søsikkerheden i højsædet.

Maritime “lopper”

Motorbådsklubben holder loppemarked med maritime ”lopper” og ting til hjemmet. Det er i Marina Syd, hvor Kolding Fritidssejlere også viser deres klublokale frem og fortæller om deres aktiviteter. Og det samme gør Kolding Bådelaug i deres klublokaler i Sydhavnen, og Kolding Sejlklub i Nordhavnen.

Bøges Både i Lunderskov kommer traditionen tro og tilbyder ture i hurtige motorbåde mellem de to havne – Fra Nord- til til Marina Syd – og omvendt.

Sejlklubben i Nordhavnen får også besøg af Redningshelikopteren, som også vil kunne ses flyve ind fra Marina Syd.

Arrangementet løber af stablen lørdag fra klokken 10-16.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel