Kolding Netavis

”Victor flygter hjemmefra” på Mungo Park

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

”Victor flygter hjemmefra” kan ses på Mungo Park Kolding.

”Hvis livet var let, ville det ikke være sjovt at leve.” De ord ligger Victor Lander en dyd i. At kunne se det sjove i en urimelig situation er en nødvendighed. Det er som cola til pizza: En nødvendighed.

Der er en grund til overgangen fra barn til voksen er et emne, der tit bliver snakket om. Det er en rejse, der er uundgåelig og som alle må igennem, og selv den bedst forberedte vil ikke undgå̊ at møde nogle bump på vejen. Og det er de bump på vejen som Victor laver sjov med i sit show på hans første tour; “Victor Flygter Hjemmefra”.

”Victor Flygter Hjemmefra” er et show der handler om en rejse der involverede en skilsmisse, kærestesorger og hvor fristelsen om at flygte til en ny by var for stor til at lade gå. Men i virkeligheden kan man ikke flygte fra sine problemer… Eller kan man?

Victor Lander er skuespiller og komiker. Han er måske bedst kendt i den brede befolkning for sin rolle som Søn i tv-serien ”Sikker og Søn” på DR Ramasjang. Victor Lander har adskillige gange deltaget i DM i Stand Up og han optræder med en comedy stil, der er spøjs og absurd med et charmerende glimt i øjet.

Victor Landers stand up show ”Victor flygter hjemmefra” kan ses på Mungo Park Kolding fredag den 23. november klokken 20.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel