Kolding Netavis

Venstre-politikere var samlet til topmøde i Kolding

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Fra venstre ses: Anni Matthiesen, MF. Ellen Trane Nørby og Eva Kjer Hansen, byrådsmedlem i Kolding Kommune. Privatfoto.

I fredags var Venstres borgmestre og by- regionsmedlemmer fra hele Syd- og Sønderjylland samlet i Kolding til konference.

Venstres lokale folketingsmedlemmer Ellen Trane Nørby, Eva Kjer Hansen og Anni Matthiesen, var værter for konferencen med det overordnede tema: ”Hvordan styrker vi det frie valg for syd- og sønderjyderne?”

Som deltagere var blandt andet formand for Region Syddanmark, Stephanie Lose, borgmester i Haderslev, Mads Skau og borgmester i Billund-Grindsted kommune, Stephanie Storbank.

-Arrangementet skal ses som et slags Venstre-topmøde i Syddanmark, hvor vi på tværs af kommuner, region og folketing skal trække på hinandens erfaringer, så vi i fremtiden kan sikre danskerne endnu flere og bedre muligheder på alle velfærdsområder i Syddanmark, fortæller Venstres indenrigs- og kommunalordfører, Anni Matthiesen, i en pressemeddelelse.

Til konferencen var der oplæg fra blandt andre May Bjerre Eiby, som i 2021 modtog Berlingskes Fonsmark-pris for sit ukuelige arbejde med at etablere det frie plejehjem Dagmarsminde.

Se billederne nedenunder…

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel