Kolding Netavis

Vej- og parkchef bliver områdechef i Kolding

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Mads Astrup Sørensen er ny områdechef for Anlæg og Drift i Kolding. Han kommer fra en stilling som vej- og parkchef i Esbjerg.

Den 1. december skifter Mads Astrup Sørensen Esbjerg ud med Kolding, når han sætter sig i chefstolen for området Anlæg og Drift. Her får han blandt andet ansvaret for at drifte og udvikle Kolding kommunes infrastruktur, affaldsplan, byggemodninger og grønne arealer. Mads Astrup Sørensen har i alt arbejdet i 13 år i Vej & Parkafdelingen i Esbjerg, heraf de seneste seks år som chef. Det skriver Kolding Kommune i en pressemeddelelse.

By- og udviklingsdirektør Merete Dissing glæder sig over at få en ny områdechef med på holdet i chefgruppen i By- og Udviklingsforvaltningen, der har stor erfaring med anlægs- og driftsområdet og kender den kommunale verden til fingerspidserne.

– Kolding kommune står midt i en rivende udvikling med mange store udviklingsprojekter, hvor Mads bliver en nøgleperson som sparringspartner for vores dygtige medarbejdere, for chefkollegerne og for politikerne. Jeg er helt tryg ved, at han kan løfte den opgave, da han kommer med en solid viden og erfaring inden for området og samtidig er et stærkt ledelseskort, der både har det strategiske og visionære blik på opgaverne, siger Merete Dissing.

Mads Astrup Sørensen bliver chef for ca. 450 medarbejdere, fordelt på fire afdelinger i By- og Udviklingsforvaltningen: Trafik, Vej og Park, Entreprenørafdelingen, Redux – Affald og Genbrug og Rengøringsafdelingen.

Designvisionen har været et trækplaster

Mads Astrup Sørensen er uddannet som skov- og landskabsingeniør og efterfølgende cand.scient. i landskabsforvaltning, har sidenhen suppleret sin uddannelse med en diplom i ledelse og er nu i gang med en master i Public Management. I Esbjerg har han blandt meget andet arbejdet med at omdanne Esbjerg midtby og renovering af gågaden i samarbejde med borgerne og han er optaget af at finde nye veje til at løse fremtidens udfordringer.

– Jeg glæder mig til at arbejde med Kolding Kommunes designvision, da det ligger mig meget på sinde at finde frem til de bedste tværgående løsninger i tæt samarbejde med borgere og erhvervsliv og her er designtænkning en oplagt metode, fortæller Mads Astrup Sørensen.

Mads Astrup Sørensen er 45 år, bor i Hjerting nord for Esbjerg, er gift med Sanne, der er plejehjemsleder og har to drenge på 15 og 13 år. Fritiden bliver brugt på familien, haven, sommerhus og på aktiviteter i naturen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel