Kolding Netavis

Vej lukkes i en måned

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Petersmindevej vil være lukket for gennemkørsel i en måned. Foto: Kolding Kommune.

Vejen vil være lukket for gennemkørsel i en måned.

Petersmindevej i det nordlige Kolding vil være lukket for gennemkørsel i en måned som led i etableringen af en ny stor forsyningsledning, der skal sikre fjernvarme til flere områder, herunder Almind, Vester Nebel, Ågård, Gravens, Viuf og industriområdet ved Kokbjerg. Det oplyser Kolding Kommune.

Lukningen for biltrafik vil strække sig fra Kokmose til Kokbjerg i løbet af næste uge. I perioden vil berørte virksomheder på strækningen blive informeret direkte om lukningen og bilister vil blive henvist til omkørsel via Kokmose-Kokbjerg.

Kort om lukning af Petersmindevej 1
Her kan du se, hvordan lukningen af Petersmindevej vil påvirke trafikken. Foto: Kolding Kommune.

Cyklister vil stadig have adgang til Petersmindevej, men den nordgående cykelsti vil være lukket. I stedet omdannes den sydgående cykelsti midlertidigt til en dobbeltrettet cykelsti. Cyklister opfordres til at udvise hensyn og køre forsigtigt på den smalle cykelsti.

Bybussen bliver også påvirket

Den kommende lukning vil også påvirke bybussen Linje 4, og der vil blive givet nærmere information på Sydtrafik.dk og i Rejseplanen inden arbejdet går i gang.

Desuden vil genåbningen af Petersmindevej afhænge af afslutningen af arbejdet på Nørreskovgårdsvej. Entreprenøren arbejder på højtryk for at færdiggøre arbejdet på Nørreskovgårdsvej for derefter at flytte arbejdet til Petersmindevej.

På grund af uforudsete problemer har arbejdet på Nørreskovgårdsvej været forsinket, men det forventes at afsluttes, hvorefter der vil blive lagt ny asfalt for at genåbne vejen.

Det endelige slidlag på vejen forventes først at blive lagt næste år.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel