Kolding Netavis

Valgt som folketingskandidat i Kolding

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Pressefoto.

Tobias Jørgensen, der bor syd for Vonsild, er valgt til Venstres folketingskandidat. Venstres bestyrelse i Kolding kreds syd har afholdt opstillingsmøde i Vamdrup.

Tobias Jørgensen der er et kendt ansigt i kredsen, havde meldt sit kandidatur, og fik opbakning blandt kredsens medlemmer på mødet.

-Jeg er både taknemmelig og knusende bevidst om det ansvar jeg netop har fået. Hvis man ser på de store navne der tidligere har repræsenteret Kolding på Christiansborg, så er det med en vis ærefrygt, at jeg nu ser ind i arbejdet, som en aktiv kandidat i kredsen, fortæller Tobias Jørgensen i en pressemeddelelse og fortsætter:

-Den opbakning jeg nu har fået, tages på ingen måde for givet; Jeg har tidligere udtalt at det er alfa og omega at Venstre stiller stærkeste hold hver gang der er valg, jeg er ærkeliberal helt ind til knoglerne, jeg brænder for forenings-Danmark, fællesskaber, frihed, de kloge hænder og hele mit lokalområde. Derfor agter jeg at holde løftet om at arbejde solen sort, for at blive valgt i folketinget, og være det lokale bindeled, når der eksempelvis tales ingeniøruddannelser, støjdæmpende foranstaltninger ved motor- og hovedveje og meget mere.

Tilfredshed fra kredsformand

Kredsformand Lennarth Hansen udtrykker også sin tilfredshed med opstillingsmødets resultat:

-Jeg synes vi afholdt et godt opstillingsmøde og jeg har sammen med resten af bestyrelsen har stor tiltro til, at vi efter næste valg, igen har en repræsentant på Christiansborg, siger han og tilføjer:

-I bestyrelsen er vi glade for, at vi har fået en kandidat med lokale rødder, og det må man sige vi har fået. Tobias er født, opvokset og har boet det meste af sit voksenliv i Kolding kommune, samtidig har han politisk erfaring fra sine næsten 10 år i Kolding byråd, og to flotte valgkampe til Folketinget i nabokredsen, Fredericia. Alt i alt et rigtig godt match.

Bestyrelsen ønsker at sende en særlig tak for god og tro tjeneste for Kolding, til Eva Kjer Hansen, der har repræsenteret kredsen siden 1989, og har et imponerende cv med blandt andet flere ministerposter bag sig.

Blå bog: Tobias Jørgensen

• Født 08.08.1984
• Gift med Tina siden 2010, og sammen har de tre børn i skolealderen
• Bor på en gammel nedlagt landejendom, syd for Vonsild
• HF-student fra Kolding Gymnasium
• Uddannet anlægsstruktør og kloakmester
• Arbejder i dag som Lead Auditor ved Byggeriets kontrolinstans
• Har spillet lokalrevy i 13 år (sluttede 2016) i Ødis
• Holder af at fiske
• Nyopstartet biavler, og medlem af Danmarks biavlerforening (Kolding)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel