Kolding Netavis

Universitet inviterer til Åbent Hus

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Syddansk Universitet inviterer til Åbent Hus i Kolding.

I 2019 tilbyder Syddansk Universitet, SDU, testbaseret optag på næsten alle uddannelser.

På SDU er optagelse i kvote 2 nu lig med optagelsesprøver på næsten alle uddannelser. Det skal sikre et godt match mellem kommende studerende og deres valg af uddannelse. Kom til Åbent Hus og bliv klogere på SDU’s optag 2019.

Til arrangementet kan kommende studerende finde svar på de store spørgsmål, de har til deres uddannelsesvalg og blive klogere på, hvad det testbaserede optag betyder for muligheden for at blive optaget på deres drømmestudie.

‐ På SDU tager vi de unges store spørgsmål til valg af uddannelse seriøst. Derfor opfordrer vi ansøgere til at besøge SDU og møde de studier, de overvejer at søge ind på. Vi vil gerne møde dem og hjælpe dem med at finde svar på de spørgsmål, de må have til studiet, og lade dem snuse til miljøet og rammerne, forklarer SDU’s studiechef Annette Lund.

‐ På dagen er der mulighed for, at de kan høre om SDU’s testbaserede optag, som i år kan tilbydes på næsten alle SDU’s uddannelser, hvis man søger i kvote 2. Vi opfordrer derfor også ansøgere, der har et højt karaktergennemsnit til at søge optagelse i kvote 2. De vil automatisk blive optaget gennem kvote 1, hvis deres gennemsnit er højt nok, men ved at deltage i prøven forbedrer de chancen for at blive optaget på deres drømmestudie. Og samtidig kan de få en tydeligere fornemmelse af, om det er det rette uddannelsesvalg for dem, siger Annette Lund.

Forsmag på uddannelsen

Til Åbent Hus den 2. februar er alle velkomne i universitetets bygning på Universitetsparken 1 i Kolding.

Der vil være en række aktiviteter på dagen og mulighed for at få svar på spørgsmål om SDU’s testbaserede optag. Man kan også få gode råd om boligsøgning, studieliv og muligheden for at læse et semester i udlandet.

Fakta om Åbent Hus

Åbent hus er lørdag den 2. februar fra klokken 12.00 til 15.00

Åbent hus afholdes i universitetets bygning på Universitetsparken 1 i Kolding

Fakta om kvote 2

På alle SDU’s bacheloruddannelser skal kvote 2‐ansøgere til en optagelsesprøve.

‐ Fristen for at søge optagelse gennem kvote 2 er 15. marts.

‐ Dele af optagelsesprøverne finder sted den 6. og 7. april.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel