Kolding Netavis

Ung Venstre-kandidat laver valgpjece på fem forskellige sprog

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
30-årige Ahmad Mohammadi fra Venstre har lavet en valgpjece, som han har oversat til flere forskellige sprog. Foto: Thomas Winblad.

Valgpjecen er lavet på fem forskellige sprog.

For at få flere internationale borgere i Kolding til at stemme, har den 30-årige Ahmad Mohammadi fra Venstre lavet en valgpjece, som han har oversat til flere forskellige sprog. Udover dansk, er teksten i pjecen oversat til arabisk, engelsk, persisk og spansk.

Meningen bag valgpjecen er, at få flere internationale borgere engageret i demokratiet, og i det igangværende kommunalvalg:

-Jeg håber, at min pjece vil få flere til at stemme til kommunalvalget d.16.november. Det handler grundlæggende om, at alle har ret til at få indflydelse på fællesskabet, uanset etnisk herkomst. For mig har det altid været en drøm, at stille op et demokratisk valg, så jeg er rigtig stolt af at være med, fortæller Ahmad Mohammadi.

Ahmads mærkesager er bl.a. forbedring af sociale boligområder og beskæftigelse, en mere attraktiv studie-by, øget fokus på bæredygtighed, samt forbedring af forenings- og kulturlivet.

Ahmad kommer selv fra Afghanistan, hvor han kom til Danmark alene som flygtning da han var 19. Nu er han i gang med at læse Cand.merc. i styring og ledelse på SDU i Kolding, og står på stemmesedlen hos Venstre den 16. november.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel