Kolding Netavis

Udviklingschef stopper i Kolding IF

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Niki Zimling er med øjeblikkelig virkning stoppet i Kolding IF til fordel for et trænerjob i AGF. Foto: Kolding IF.

Niki Zimling har været i Kolding IF i tre et halvt år. Først startede han som sportschef, men fik sidenhen en rolle som udviklingschef, hvor han kom tættere på banen og spillerne. Her har han været en vigtig del af arbejdet omkring 1. holdet og transitionen fra U19.

Det stykke arbejde, Zimling har leveret i Kolding IF, har fået en af landets største klubber til at spærre øjnene op. Det betyder, at han nu med øjeblikkeligt virkning skifter til superligaklubben AGF, som har tilbudt jobbet som cheftræner for deres U19 hold, oplyser Kolding IF på deres hjemmeside.

Teknisk chef i Kolding IF, Frederik Lund, er glad for, at vi i Kolding IF ikke kun udvikler spillere, men også trænere og ledere.

-Vi vil gerne sige tillykke til AGF med deres nye U19-træner, for vi ved, hvor værdifuld han er, og så vil vi selvfølgelig også ønske ham alt mulig held og lykke med trænergerningen deroppe. At vi kan udvikle trænere og ledere som Niki videre til en klub som AGF er rigtig stort for os. Han har leveret et rigtig godt stykke arbejde i de tre et halvt år, han har været her, hvor han har været en uvurderlig del af klubben, siger Frederik Lund i en pressemeddelelse.

Niki Zimling er selv utroligt glad for den tid, han har haft i Kolding IF. Han ser tilbage på tiden i klubben med glæde, hvor han har været glad for at optræde i forskellige roller i klubbens tjeneste.

-Jeg har haft en fantastisk tid her. Jeg har haft mange gode oplevelser her med alle i og omkring i klubben og været på en spændende rejse, som har givet mig meget med i bagagen og formet mig til den, jeg er i dag. Jeg har glædet mig til at komme på arbejde hver eneste dag, så det er selvfølgelig også med vemod, at jeg siger på gensyn. Men når der så opstår en mulighed som denne, så var det også noget, jeg var nødt til at overveje, da jeg vidste, at det var trænervejen, jeg gerne ville gå, fortæller Niki Zimling.

Han er med øjeblikkelig virkning startet i superligaklubben AGF.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel