Kolding Netavis

Udvider servicen med gratis trailere

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Nu kan koldingenserne frit – og kontaktfrit – afhente trailere ved at bruge en app og mobiltelefonens bluetooth-forbindelse til at låne og aflevere trailere. PR-foto.

Bolighuset i Kolding nu stiller gratis trailere til rådighed for alle.

Bolighuset Ilva i Kolding og den deleøkonomiske virksomhed Freetrailer har indgået et nyt samarbejde om gratis trailere til glæde for borgerne i Kolding.

Nu kan koldingenserne frit – og kontaktfrit – afhente trailere ved at bruge en app og mobiltelefonens bluetooth-forbindelse til at låne og aflevere trailere.

Det vækker glæde i det lokale bolighus.

-Det er dejligt at kunne give vores kunder noget ekstra. Det giver plads til spontanitet, for selvom man måske ikke lige tog i ILVA for at købe store møbler, kan man stadig godt blive overrasket og gøre en god handel, siger Lars Iversen Pontoppidan, varehuschef i Ilva Kolding

Antallet af trailere er steget

Antallet af trailere i Koldings husholdninger er steget med 30 procent til 16.146 vogne over de sidste ti år. Det viser nye tal fra Danmarks Statistik.

Men selvom koldingenserne selv ejer flere og flere trailere, så oplever danske Freetrailer, der stiller gratistrailere til rådighed for forbrugerne, samtidig også en massiv interesse for de gratis lån af trailere.

I løbet af de seneste 12 måneder havde Freetrailer over 550.000 trailerudlån i Danmark fordelt på 1900 trailere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel