Udstilling: Farvestærke billeder

Tirsdag 14. Januar 2020 04:28 331
PR-foto. PR-foto.

Udstillingsåret i Nicolai Kunst & Design indvies af Kolding Kunstforening, der præsenter udstillingen IN RETRO af billedkunstneren Thomas Lunau.

Det er Kolding Kunstforening, der står bag årets første udstilling i Nicolai Kunst & Design. Fra 1. – 23. februar viser de udstillingen IN RETRO af billedkunstneren Thomas Lunau. Der er fernisering fredag den 31. januar i tidsrummet 15-17.

På udstillingen vises et bredt spekter af Thomas Lunaus kunstneriske produktion fra den første tid efter kunstakademiet og frem til helt aktuelle værker.

Thomas Lunau, der er født i 1971, går gerne nye veje. Han bevæger sig i en række eksperimenterende retninger. Han maler f.eks. ud fra fotografiske forlæg og er ikke bange for at lade farverne gå over i det disharmoniske og opskruede. Hans billeder er farvestærke og næsten fluorescerende. Han bevæger sig hovedsageligt inden for et abstrakt univers, hvor der pludselig dukker uventede figurationer op.

Der kan være noget futuristisk i den måde, han bygger sine scenerier op på. Under alle omstændigheder er Thomas Lunaus billeder pågående, intense og svagt foruroligende.

Tags