Kolding Netavis

Udpeget til repræsentant for organisation

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Søren Rasmussen er udpeget til repræsentant for organisationen.

Koldings viceborgmester, Søren Rasmussen (DF), er medlem af Regionsrådet for Syddanmark. I den egenskab er han, af et enigt Regionsråd, udpeget som repræsentant i organisationen “String”.

“String” er en politisk netværksorganisation, medlemmerne strækker sig fra Hamborg og Slesvig-Holsten, Region Sjælland, Hovedstadsområdet og København i Danmark, Malmø, Region Skåne, Region Halland og Region Västra Götaland i Sverige til Akershus og Østfold i Norge – og nu altså også Region Syddanmark.

– “String” blev egentligt etableret i 1999, med henblik på at fremme etableringen af Femern Bælt-forbindelsen. Men de deltagende regioner og kommuner fra Tyskland, Danmark, Sverige og Norge har nu besluttet, at øge samarbejdet om grøn omstilling og infrastruktur inden for “String”. Det skal øge synligheden af Nordeuropas indsats på disse områder og styrke indflydelsen i forhold til EU’s dagsordner for infrastruktur og grøn omstilling. Det er dette der er interessant for Region Syddanmark at være med i, siger Søren Rasmussen i en pressemeddelelse.

Han glæder sig til at komme i gang med arbejdet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel