Efter gensidig aftale er Børne- og Uddannelsesdirektøren fratrådt.
Helle Thiele er efter gensidig aftale fratrådt sin stilling som direktør for Børne- og Uddannelsesforvaltningen. Der er indgået en fratrædelsesaftale, som byrådet har godkendt. Ved samme lejlighed ønsker byrådet en organisationsændring i Kolding Kommune, der træder i kraft 1. april.
Fokus på sundhed og ældre
Byrådet vil have mere fokus på sundhed og det stigende antal ældre. Der kommer flere ældre i Kolding Kommune i den nærmeste fremtid, hvilket vil kræve en særlig indsats på området. Og med regeringens udspil til en reform for sundhedssektoren er der lagt op til, at kommunerne skal indtage en mere fremtrædende rolle i sundhedsvæsnet.
Derfor oprettes Senior- og Sundhedsforvaltningen, hvor nuværende senior- sundhedschef og vicedirektør, Annette Lund, konstitueres som direktør resten af året. Fritidsområdet bliver en del af sundhedsområdet.
Fremtidens uddannelser
Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen og Børne- og Uddannelsesforvaltningen lægges sammen til én forvaltning ”Børne-, Uddannelses- og Arbejdsmarkedsforvaltningen”, hvor Michael Petterson bliver direktør.
Eleverne i Kolding Kommunes skoler ligger konstant i top, når der måles på indlæring. Dette i kraft af en samlet indsats, der allerede begynder før skolen. Den succes skal være tydelig gennem livslang læring, navnlig uddannelse af børn og unge til fremtidens arbejdsmarked samt et konstant fokus på uddannelse i et arbejdsmarkedet, hvor den teknologiske udvikling går hurtigt.
Det vil være et begrænset antal medarbejdere, der fysisk skal flytte arbejdsplads.
Den nye organisation i Kolding Kommune
Centralforvaltningen, Kommunaldirektør Thomas Boe
By- og Udviklingsforvaltningen, direktør Merete Dissing,
Børne-, Uddannelses- og Arbejdsmarkedsforvaltningen, direktør Michael Petterson
Senior- og Sundhedsforvaltningen, konst. direktør Annette Lund
Socialforvaltningen, direktør Lars Rasmussen