Kolding Netavis

TV2-program kommer til Kolding

Nu har du chancen for at gøre en rigtig god handel i tv-programmet Hvem byder bedst. I august kommer TV2 og TV2 FRI til Kolding sammen med fem passionerede købere, der er klar til at byde på dine skjulte skatte. Måske har du et arvestykke, som er mere værd, end du ved.

TV2 inviterer dig og danskere med skjulte skatte ind til optagelserne af anden sæson af Hvem byder bedst, når de til august stiller et stort tv-telt op i Roskilde og i Kolding. Her står vurderingseksperter klar til at vurdere din genstand. Og efterfølgende får du chancen for at præsentere din skjulte skat for fem købere, der vil kæmpe om at få lov at købe den. Om du vil sælge den til dem for det højeste bud, er op til dig.

Skægt at være med på optagelse

Freddy var med i ’Hvem byder bedst’ sidste år:

– Jeg fik solgt en Kay Bojesen bjørn til 15.000 kroner. Det var jeg godt tilfreds med. Jeg æder selv antik-programmer råt, så det var skægt at være med og se, hvordan det hele fungerer på en tv-optagelse.

Fem købere klar til at byde

De fem købere er professionelle opkøbere eller private samlere. De interesserer sig for alt fra danske design møbler, skandinavisk kunsthåndværk og unik kunst, keramik, glas, smykker, ure, lamper eller veteranbiler til finurlige genstande og klenodier med en særlig historie.

– Stemingen var god, og jeg fik gjort nogle gode køb. Også nogle der måske var lidt over, hvad jeg normalt vil give. Sådan er det jo, når der er tv på. Det er altid spændende at møde folk med flotte ting med gode historie bag. Jeg er helt klar til en ny sæson, siger Mads Holst, ejer af Green Square i Nordhavn, i en pressemeddelelse.

Mads er en af de fem købere i den nye sæson af ’Hvem byder bedst’.

Tilmeld dig ’Hvem byder bedst’

Meld dig til på https://shortaudition.net/Hvembyderbedst eller send en mail til hv************@bl*.dk.

Optagelserne foregår d. 14.-15. august i Geografisk Have i Kolding. Det hele vil blive filmet og lavet til tv-programmet ’Hvem byder bedst’ sæson 2, der bliver vist på TV2 og TV2 FRI i 2021. Programmerne bliver lavet af produktionsselskabet Blu for TV2.

Tagget med:
Del denne artikel