Kolding Netavis

Trapholt-direktør hædret med museumspris

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Trapholts direktør, Karen Grøn, er blevet hædret med en museumspris. Foto: Trapholt.

Trapholts direktør, Karen Grøn, er blevet hædret med en museumspris.

Trapholts direktør Karen Grøn er blevet hædret med Ny Carlsbergfondets Museumslegat for at sætte en høj faglig standard i sit arbejde gennem mange år på museet og for at skabe relevans for museets mange gæster.

Prisen gives til museumspersoner, der med betydende faglighed og professionalisme formår at skabe fornyende og udviklende rammer for kunstens repræsentation.

Formand for Kulturudvalget i Kolding Eva Kjer Hansen ønsker Karen Grøn et stort tillykke med prisen og glæder sig over den store anerkendelse, der endnu en gang tilfalder Trapholt.

-Prisen til Karen Grøn understreger den kendsgerning, at vi i Kolding har et af Danmarks fineste kunstmuseer. Trapholt er et fyrtårn i Koldings kulturliv og understreger, at Kolding er Sydjyllands kulturhovedstad. Gang på gang præsenterer museet udstillinger fra øverste kunsthylde, slår egne publikumsrekorder og lykkedes i stor stil med unikke borgerinddragende kunstprojekter. Det er ganske enkelt enestående og jeg er stolt af, at være kulturudvalgsformand i en kommune, der har et kunsttilbud af denne kaliber, siger Eva Kjer Hasen i en pressemeddelelse.

Trapholt har de senere år modtaget flere priser, bl.a. den europæiske museumspris The Artmuseum Award.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel