Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Der er kun én plads, som tæller i år. Førstepladsen. Foto: Markussen Racing. Der er kun én plads, som tæller i år. Førstepladsen. Foto: Markussen Racing.

Topmotiveret Markussen klar til titeljagt

Skrevet af  01-05-2019- 05:18:23

Den koldingensiske racerkører er klar til titeljagt.

Ventetiden er langt om længe forbi. I weekenden brydes vinterens stilhed af lyden af bulderet fra de ottecylindrede DTC-racerbiler, der samles til årets første løbsweekend. Michael Markussen har sommerfugle i maven og mærker forventningens glæde forud for sæsonpremieren på svenske Ring Knutstorp, skriver Markussen Racing i en pressemeddelelse.

I vinterens løb er der nemlig sket mange forandringer for den koldingensiske racerkører. Hvor han sidste år var teamkammerat med Jan Magnussen i dennes team, er Markussen nu både racerkører og teamejer. En ændring, der gerne skal udmunde i et DTC-mesterskab når sæsonen er slut:

- Jeg synes i al beskedenhed at jeg har samlet et ægte vinderteam omkring mig til denne sæson. Der er viden, erfaring og gåpåmod i en grad, jeg aldrig har oplevet før, og det er præcis hvad der skal til for at gå målrettet efter at vinde mesterskabet, fortæller Michael Markussen, der så sent som i fredags var på Ring Knutstorp for at træne forud for sæsonstart.

- Det bliver mit første løb på banen, og jeg fik både lært banen at kende og fundet nogle vigtige elementer i bilens opsætning, så jeg føler mig virkelig parat til at tage hul på sæsonen. Nu skal den bare have gas.

Stort ansvar

Med den nye titel som teamejer er der et stort ansvar for både bil, mandskab og så den bærende kraft i motorsportens verden: Sponsorerne. Det er til gengæld ikke noget, der kan ryste Michael Markussen:

- Der er mange arbejdsopgaver. Rigtigt mange! Men de sidste sæsoner har jeg haft mit eget team til at håndtere VIP-gæster og sikre at de får de bedst mulige oplevelser til løbene. I år høster vi frugten af alle vores erfaringer, og jeg er virkelig spændt på at byde vores gæster velkommen på Ring Knutstorp.

Michael Markussen og Markussen Racing's bestræbelser på at tage DTC-titlen anno 2019 kan følges løbende på Facebook-siden Markussen Racing Club, der bliver opdateret løbende med både tekst og billeder.

  1. Populært
  2. Læs også...

Nyheder efter dato

« December 2019 »
Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31