Kolding Netavis

To ud af tre julekoncerter udsolgt

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Der er rift om billetterne til årets julekoncert med Stig Rossen.

Kolding Flisepudser Laug af 1985 arrangerer tre julekoncerter med Stig Rossen og gæstesolist Jasmin Gabay lørdag den 7. december i Brændkjærkirken i Kolding. Koncerterne klokken 15 og 17.30 er begge udsolgt, men man kan stadig købe billetter til klokken 20.

Jasmin Gabay kendes fra DR’s Den store bagedyst 2018 og hendes stemme fra Dansk Melodi Grand Prix 2019, hvor hun deltog med den latininspirerede ”Kiss Like This”. Som korsanger har Jasmin optrådt med blandt andet Mariah Carey i Sverige og herhjemme på Careys juleturné i 2018. Hun har været fast korsanger for Patrick Dorgan og var i 2017 med i Kiev til Eurovison som stærk backing for Anja Nissen.

Stig Rossens 25. juleturné

Stig Rossen med kor og orkester er på juleturné for 25. gang. Stigs repertoire består af de smukkeste og mest elskede, danske julesalmer blandet med de bedste sange fra hans store, engelsksprogede repertoire.

– Flisepudserne er selvfølgelig ekstra glade for, at vi for 25. år i træk kan byde publikum ind til 3 julekoncerter den 7. december. Der har altid været udsolgt, og det bliver der igen i år, fortæller oldermand Otto Skak fra Kolding Flisepudser Laug i en pressemeddelelse.

– Vi har arrangeret koncerterne alle årene, samtidig er vi med til at give de fremmødte en rigtig god oplevelse i julemåneden. Det er på den måde, vi samler penge ind, som humanitære formål i Kolding kan få glæde af. Brændkjærkirken danner den flotteste ramme om koncerterne, siger Otto Skak.

– Julekoncerterne med Stig Rossen er hvert år bygget op om del af julens budskaber. Når Stig Rossen drager på Danmarksturné med sit juleshow, er det netop hygge og nærvær, som står allerøverst på repertoiret, slutter oldermanden.

Billetter til koncerten klokken 20 i Brændkjærkirken kan købes her…

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel