Kolding Netavis

To sure smileyer i løbet af to måneder

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Ibo Bazar i Skovparken i Kolding har på to måneder nu fået sin anden sure smiley.

I april var der spor efter rotter, hvor der blandt andet var bidemærker i ris og mel – og rottelort i butikslokalet. Det gav en bøde på 10.000 kroner og en sur smiley.

Nu var Fødevarestyrelsen så på besøg den 28. maj hos Ibo Bazar i Skovparken i Kolding. Denne gang blev ost opbevaret ganske forkert – osten var nemlig ikke på køl.

Med et indstikstermometer blev der målt henholdsvis 22,5 og 19,9 grader i fødevarerne.

-Der er tale om produktet “Sevim der lieblichen Kombi Cremig” 1500 gram og “Destan Weichkäse in Salzlake” 1500 gram. Produkterne består af pasteuriseret komælk. Efter anvisningerne fra producenten af skal produkterne opbevaresved 2-6 grader på køl. Mængden af produkter er 183 stk. “Sevim der lieblichen Kombi Cremig” og 8 stk. af “Destan Weichkäse in Salzlake”. Virksomheden fjernede produkterne fra salgsområdet, efter målinger og optælling var foretaget, skriver Fødevarestyrelsen blandt andet i kontrolrapporten.

Ibo Bazar fik denne gang en bøde på 10.000 kroner og en sur smiley.

Handlede i god tro

Hos Ibo Bazar var de i god tro, da de satte pakkerne med ost uden for køleskabet, skriver jv.dk.

-Det var to slags oste, som, leverandøren havde sagt til os, godt kunne stå udenfor, fortæller Ibrahim Omar fra Ibo Bazar til avisen.

Fakta

Ibo Bazar fik ved en kontrol den 7. april en sur smiley og en bøde på 5.000 kroner, da der var spor efter rotter i butikken.

Der var rettet op på tingene, da Fødevarestyrelsen den 12. april var på et opfølgende besøg. Ibo Bazar fik sin glade smiley tilbage.

Ost blev opbevaret uden for køl, da Fødevarestyrelsen var på kontrolbesøg den 28. maj. Det kostede en bøde på 10.000 kroner og en sur smiley.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel