Kolding Netavis

To nye kandidater klar til kamp for DF

Elo Christoffersen
By Elo Christoffersen
René Arndt og Mikael Krogh klar til kamp for Dansk Folkeparti i Kolding Byråd. Pressefoto.

To nye kandidater stiller op for Dansk Folkeparti i Kolding til kommunalvalget til november.

Dansk Folkeparti (DF) har to nye kandidater klar til kommunalvalget til november. Tidligere har partiet valgt de første seks, men nu er yderligere to klar. Det er René Arndt og Mikael Krogh. Det oplyser DF Kolding i en pressemeddelelse.

René Arndt, som bliver nummer 7 på Dansk Folkepartis liste, arbejder til daglig som montør. Renè er bestyrelsesmedlem i Koldings Natteravne og frivillig ved KIF Håndbold og Kolding IF.

-Jeg ser længere end blot til egen næse og mit egangement rækker bredt ud både menneskeligt og lokalt. I mit arbejde som Natteravn, kommer jeg i dialog med flere unge mennesker, som har deres udfordringer og den viden vil jeg gerne tage med i Byrådet og lade det komme børn og unge til gode – som de unges stemme i natten, fortæller René Arndt i pressemeddelelsen.

-Ligeledes vil jeg gerne være med til at værdsætte de frivillige i Kolding, som i fællesskab er med til at give andre gode oplevelse, lige fra dig som cykler en tur med den ældre borger, til dig som i Ventilen tager hånd om vores unge mennesker – der er brug for jer alle, tilføjer han.

Mikael Krogh der bliver nummer 8 på listen er pensioneret elektriker. Han har tidligere været selvstændig og har i 25 år arbejdet ved Danfoss.

-Jeg har altid været interesseret i at arbejde for mit lokalområde og jeg er meget engageret i at skaffe et medborgerhus til Seest. En Seestdreng bliver jeg aldrig, det skal man være født som, men jeg har nu boet i Seest i 50 år og vil gerne arbejde for dejlig bydel, for ung som for gammel. Gennem årene har jeg været med i flere foreninger, p.t. Seest Samling, men tidligere Seest borgerforening og Seest antenneforening i hvilke jeg også var formand. Derfor har jeg valgt at stille op for Seest, for at få mere indflydelse der hvor beslutningerne tages. Jeg vil gerne ind og arbejde for bedre muligheder for, at borgerne kan få medbestemme og være med til at udvikle vores fantastiske bydel, fortæller Mikael Krogh.

Viceborgmester Søren Rasmussen glæder sig over, at de to engagerede personer har meldt sig under Dansk Folkepartis faner.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel