Kolding Netavis

Tiufkær Open Air

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Tiufkær Open Air. Pressefoto (Arkivfoto)

Kom til udendørs havekoncert søndag den 25. juni.

Igen i år kommer den kendte gruppe ”Sanggruppen Solong” fra Kolding til koncert i det fri.

”Tiufkær Open Air” finder sted søndag den 25. juni fra klokken 14-16. Det foregår igen i Skak´s Have på adressen Tiufkærvej 145, hvor sanglystne gæster kan få en musikalsk oplevelse under åben himmel med udsigt til marker, stauder og lyden af fuglefløjt.

Sanggruppen består af 22 mænd og kvinder, heriblandt Rita og Otto Skak, som i 2019 for første gang lagde have til ”Tiufkær Open Air”. Koncerten blev en stor succes, og derfor ventes der stor efterspørgsel efter billetter i år. Sidste år blev billetsalget på ikke mindre end 150 stk., og da vejret ikke var med os, måtte vi flytte koncerten til Damgaard, fortæller Otto Skak i en pressemeddelelse.

-Vi håber at vejret i år bliver godt til en hyggelig og festlig eftermiddag i grønne omgivelser med god musik og rig mulighed for fællessang. Jeg er sikker på, at det bliver en perfekt eftermiddag, inden vi går på sommerferie. Solong har eksisteret i godt fem år, og har virkelig mange arrangementer i hele Danmark. I år kommer vi op på over 40 koncerter, siger Otto Skak og fortætter:

-Vores repertoire er meget alsidigt og spænder over friske sange fra bl.a. Beatles, Kandis, Four Jacks og Seebach for lige at nævne nogle. Men vi kan såmænd også finde på at gi den gas med Volvo-B18-210, synge et Thomas Helmig nummer eller en vild Vollbeat sang, hvis der er stemning for det. Vi gør meget ud af at både vores sanggruppe, og ikke mindst vores publikummer får en glad og sjov oplevelse. Vi har i ”Sanggruppen Solong” en meget dygtig leder, nemlig Poul Erik Hansen, som også selv er en af vores solister med bl.a. Thomas Helvigs ”Malaga”, forklarer Otto Skak.

Ud over Solongs sang og musik vil der være fællessang og solistoptræden. Desuden bliver der tændt op i grillen, så det bliver muligt at købe ringriderpølser samt fadøl, vand, kaffe og hjemmebagt kage.

Hvis vejret – mod forventning – ikke arter sig, flyttes ”Tiufkær Open Air” ind i laden på Damgaard på adressen Tiufkærvej 120. Billetter a´ 60 kr. – (børn under 15 år gratis adgang) – kan købes hos Rita Skak i Tiufkær – mobil: 2294 9563.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel