Kolding Netavis

Tidligere koldingenser ny formand for Muskelsvindfonden

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Tidligere koldingenser blev lørdag valgt som ny formand for Muskelsvindfonden.

29-årige Simon Toftgaard Jespersen, der er født og opvokset i Kolding – men i dag bor i Aarhus – er blevet valgt som ny formand for Muskelsvindfonden. Det skete efter et kampvalg mod den siddende formand – Lisbeth Koed Doktor, oplyser Muskelsvindfonden i en pressemeddelelse.

Muskelsvindfondens stifter, Evald Krog, har været med til at give Simon Toftgaard Jespersen troen på, at alt kan lade sig gøre, hvis man kæmper for det:

– Som barn tog jeg til et møde sammen med min far, og her mødte jeg Evald Krog for første gang. Han sagde til mig: ”Nu skal du følge godt med for en dag, skal du sidde i denne stol”. Evald var min rollemodel, og hans tilgang til tingene har haft afgørende betydning for den, jeg er i dag. Det er både med ydmyghed og stolthed, at jeg i dag kan kalde mig formand for Muskelsvindfonden, fortæller Simon Toftgaard Jespersen i pressemeddelelsen.

Stolt formand

Om valget som formand siger han:

– Intet i denne verden kunne gøre mig mere stolt end at blive formand for Muskelsvindfonden. Foreningen er ikke blot en handicapforening og en patientforening, men også en kulturbærer, der bidrager med koncerter, børnearrangementer og med skæve vinkler, der rækker langt ud over vores egen verden. Vores arbejde for at skabe plads til forskelle – nu gennem 10 år – er vigtigere end nogen sinde.

Simon Toftgaard Jespersen er stadig et kendt ansigt i Kolding. Siden 2009 har han stået på scenen sammen med Jacob Haugaard ved Grøn Koncert (i dag, Grøn, red.), som også er i Kolding hvert år.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel