Kolding Netavis

Taxiselskab melder om god start i Kolding

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Dantaxi er kommet godt fra start i Kolding. Pressefoto.

Koldings nye taxiselskab, Dantaxi, er kommet godt fra start. Det er meldingen fra firmaets salgschef, og fra en af de lokale chauffører.

Salgschef i Dantaxi, Mike Petersen, fortæller, at selskabets erhvervskonsulenter de seneste dage har mødt koldingenserne på gaden og ude i virksomhederne, og at den indsats allerede nu har givet resultater.

Indgået aftaler med flere hoteller

-Selvom vi stadig er i den spæde start, har vores indsats båret frugt. Vi har indgået aftale med flere hoteller, og flere af dem vi talte med på gaden tilkendegiver, at de overvejer at benytte os, næste gang behovet for taxi melder sig, siger salgschefen i en pressemeddelelse.

Mike Petersen understreger, at for at Dantaxi skal blive en succes i Kolding, er chaufførernes indsats afgørende:

-Vores chauffører skal give hver ny kunde en god og tryg oplevelse, fortæller han.

Det er weekendafløser i Dantaxi, Tom David Lindved, indstillet på.

Chaufføren påpeger, at målt på antallet af bestillinger, er kunderne ved at opdage, at der er et nyt taxiselskab at bestille fra.

-Hovedparten af de kunder jeg kører med, har hørt om, at Dantaxi nu er i Kolding. Det er faktisk noget, som de reflekterer over, og ser som en positiv udvikling. Jeg havde et stort antal bestillinger i Kolding her i weekenden, så budskabet er heldigvis ude, fortæller chaufføren.

Dantaxi åbnede officielt for taxibestillinger i Kolding den 20. april. De første 10 af Koldings nye taxier er indsat i drift, og hen over sommeren følger 15 flere. Ved årsskiftet har selskabet tidligere meldt ud, at de i Kolding regner med en markedsandel på op mod 40 %.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel