Kolding Netavis

Syng lyset frem

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Har du lyst til at synge og tænde et lys i den mørke tid, så deltag i lyskoret, der bevæger sig gennem Kolding midtby i forbindelse med Kolding Light Festival.

Torsdag den 6. december klokken 16.30 inviterer Nicolai Kultur i samarbejde med Erhvervsgruppen Kolding alle Koldings borgere til at gå med i et lyskor, der går fra House of Design gennem Jernebanegade, forbi Axeltorv og Nicolai Plads for til sidste at ende hos Nicolai Kultur, hvor det kulminerer med åbningen af den nye lysinstallation i Nicolai Gården.

Til at synge for er vokalgruppen Postyr, og de vil lede de koldingensiske sangstemmer gennem lysende julesange. Alle der deltager opfordres til at medbringe lys i alle mulige former og farver. Man kan deltage med en fakkel, en telefon, en pandelampe, et knæklys eller andre former for lyskilder.

Har du lyst til at øve på forhånd?

Synger du i et kor eller har du lyst til at være med til at give lyskroet en ekstra dimension, så kan du tilmelde dig til korprøve. Her vil Postyr gennemgå nogle arrangementer og stemmer til de valgte julesang. Så torsdag den 6. december klokken 15 kan du komme forbi Nicolai Kultur og øve stemmerne op.

Er du interesseret? Så kontakt kulturformidler, Jacob Galtung-Melchior på 7979 1005 eller ja***@ko*****.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel