Kolding Netavis

Svøm til Stafet for Livet

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: Anne Lind Støhs.

Er du mere vandhund end løber, kan du i år støtte Stafet for Livet i Kolding ved at finde svømmebriller og badehætte frem og svømme baner i stedet for at gå eller løbe runder.

Som noget helt nyt bliver det i år muligt at svømme til Stafet for Livet i Kolding. Den unikke mulighed lader sig gøre, fordi stafetten rykker til Slotssøen, hvor starten går ved Slotssøbadet den 2. september.

Her vil der være afsat seks baner, som er forbeholdt de svømmere, som ønsker at støtte Stafet for Livet ved at svømme baner i stedet for at løbe eller gå runder på ruten rundt om Slotssøen og i Koldings bymidte. Én bane i svømmebassinet samler det samme ind som en runde, man har gået eller løbet udenfor.

Aftalen om svømning til Stafet for Livet er kommet i stand, fordi direktør i Slotssøbadet, Otto Skak, fik ideen, som han tog med til et af årets første planlægningsmøder i Stafet-gruppen.

-Vi er glade for, at vi kan tilbyde muligheden for at svømme til årets Stafet for Livet. Vi håber på rigtig stor opbakning fra Kolding og opland, og forhåbentlig kan det her nye tiltag være med til, at endnu flere end normalt vil komme forbi stafetten og støtte op om den. Vi glæder os rigtig meget til dagen, og vi glæder os også rigtig meget til at se mange svømmere i svømmehallen, fortæller Otto Skak, som tilføjer, at der selvfølgelig er gratis adgang for dem, som vil svømme til stafetten.

Det praktiske

Stafet for Livet foregår lørdag 2. september fra kl. 10-20 ved Slotssøbadet, Hospitalsgade 16.

Læs mere her…

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel