Det kostede pizzeriaet en sur smiley og en bøde.
Kolding Pizza i Søndergade har fået en sur smiley efter Fødevarestyrelsen den 3. marts var forbi på et kontrolbesøg.
Det viste sig nemlig, at pizzeriaet havde cirka fem kilo kalkunstrimler – opbevaret i en plastkasse – i et køleskab:
-Med indstikstermometer er der målt en kernetemperatur på 10,9 grader. Opbevaring af pose med stegt oksekød, ca. 1 kg, med indstikstermometer er der målt en kernetemperaturer på 11,5 grader. Omgivelsestemperaturen i køleskab er målt til hhv. 13,8 grader øverst og 9,8 grader nederst i køleskab, skriver Fødevarestyrelsen blandt andet i kontrolrapporten.
I følge kontrolrapporten oplyste virksomhedens ejer, at han aftenen før regulerede temperaturen grundet isklump på bagvæg i køleskabet. Desuden oplyste ejeren, at han rettede op på det.
Kolding Pizza fik en bøde på 5.000 kroner samt en sur smiley.
Desuden konstaterede Fødevarestyrelsen, at der i køkkenet ved ovn-området i produktionsområdet var enkelte knækkede fliser og huller i fliser og flere steder manglede fugerne mellem fliserne. Det lovede ejeren af pizzeriaet, at få rettet op på. Det koster ekstra to gebyrlagte kontrolbesøg.