Kolding Netavis

Sur smiley igen: Butik risikerer skærpede sanktioner

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Fødevarestyrelsen kan nu tage skærpede sanktioner i brug mod butikken i Mazantigade i Kolding.

Fødevarestyrelsen har den 11. december været på et opfølgende kontrolbesøg hos Murad Marked i Mazantigade i Kolding. Ejeren havde ikke fulgt op på de anmærkninger, som Fødevarestyrelsen havde ved besøget den 3. november i år. Og det udløste denne gang en sur smiley samt to bøde á 5.000 kroner.

– Der ses stadigvæk ophobninger af tydeligt snavs og formodet lignende skimmelvækst omkring ventilationskassen ude i køleboksen derudover ses der formodet skimmelvækst på loftplader af glas ude i køleboksen samt i samlingspunkterne oppe i loftet ude i køleboksen. Virksomheden havde følgende bemærkninger: Vi får gjort det rent i ferien når vi skifter hyldesystem, står der i kontrolrapporten denne gang.

Ved det andet forhold står der:

– Virksomheden har ikke foretaget nogle forandringer mht. deres hyldesystem ude i køleboksen fremstår af råt træ, samt gaffa tape og reklame tape anvendes stadigvæk mellem samlingspunkterne ude i køleboksen.Virksomheden havde følgende bemærkninger: Vi har planlagt udskiftning af hyldesystem inde i køleboksen i ferien.

Murad Marked fik også en sur smiley den 30. juni i år.

Kolding Netavis har forgæves forsøgt, at få en kommentar fra butiksejeren.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel