Superbrugsen har en meddelelse til sine kunder

Torsdag 02. April 2020 04:36 8451
Superbrugsen i Vonsild holder åbent skærtorsdag og 1. påskedag. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto) Superbrugsen i Vonsild holder åbent skærtorsdag og 1. påskedag. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Superbrugsen i Vonsild tager imod regeringens opfordring her under coronakrisen.

Regeringen har lempet lukkeloven her under coronakrisen. Alle dagligvarekæder - også de større butikker - må holde ekstra åbent i et bestemt tidsrum på to af påskens helligdage, nemlig skærtorsdag og påskesøndag. Lukkeloven dikterer ellers, at de butikker skal skal holde lukket alle fire helligdage i påsken:

- Det giver os alle større mulighed til at handle på forskellige tidspunkter, og det giver kortere køer og mindre smitteeksponering. Samtidig vil jeg gerne opfordre til, at der tages hensyn til det i forvejen høje arbejdspres i butikkerne, når vagterne i påske skal planlægges, fortæller erhvervsminister Simon Kollerup (S) i en pressemeddelelse.

Og netop den opfordring har Superbrugsen i Vonsild taget imod:

- Regeringen har opfordret “store” butikker til at holde åben skærtorsdag og 1. påskedag. Det gør vi fra klokken 10 til 15. (Det er ikke tilladt at åben før klokken 10), fortæller brugsuddeler i Superbrugsen i Vonsild, Ingrid Sørensen, i et opslag på Facebook.

Hun opfordrer desuden fortsat kunderne til at holde fast i de anbefalinger, som regeringen har givet under coronakrisen:

- Hold afstand
- Brug Superbrugsens håndvask, håndsprit eller handsker hvis du ikke har rene hænder.
- Rør kun ved de varer du skal købe.

Og så anbefaler Superbrugsen i Vonsild, at du handler før klokken 10 og efter klokken 18, hvis du vil handle, når der er få mennesker i butikken.

Tags