Kolding Netavis

Succes med sprit-selv-koncept: Åbner syv nye centre

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Fitnesscentret, der allerede har en afdeling i Kolding, vil åbne syv nye centre.

Sprit og klud er blevet en fast del af træningen hos LOOP Fitness, som har justeret konceptet for at skabe et trygt træningsmiljø. Med syv nye centre vil landets næststørste fitnesskæde tilbyde corona-sikker cirkeltræning til endnu flere danskere henover de kommende måneder. LOOP Fitness har allerede et center på Albuen i Kolding:

– Jeg vil næsten vove den påstand, at det er mere sikkert at gå herned og træne, end det er at gå ned og handle i forretningerne i byen. Her bliver der virkelig sprittet af, og man spritter selv af. Folk er rigtig gode til at indordne sig under de restriktioner, der er, siger Asbjørn Nielsen i en pressemeddelelse.

Han er et af de mange LOOP-medlemmer, som har genoptaget træningen, siden fitnessbranchen i starten af juni igen kunne slå dørene op efter tre måneders nedlukning. Hos LOOP Fitness er den største forandring, at det ikke længere tager 24 minutter at gennemføre de obligatoriske to runder i cirklen af træningsstationer. LOOP har nemlig bevæbnet medlemmerne med spritflasker og mikrofiberklud og indført 15 sekunders afspritning i forlængelse af de 45 sekunders arbejde ved hver af de 16 maskiner. Og selv om det derfor nu tager 32 minutter at gennemføre et træningspas, har medlemmerne taget positivt imod de nye retningslinjer. For dem kommer sikkerheden i første række:

– Jeg tror, at egen afspritning er kommet for at blive. Og det er jo blot en lille vane, vi skal lave om på i forhold til træningen. Jeg vil ikke undvære LOOP, så jeg har det fint med det, som det er nu, pointerer LOOP-medlem Sabina Bach Elgaard.

Vækst har øget kendskab

Danskerne har generelt været tilbageholdende med at vende tilbage til fitnesscentrene efter genåbningen. Men en undersøgelse fra Idrættens Analyseinstitut i juli måned viste, at mange forventede at komme i gang med træningen igen efter sommerferien.

Den tendens kan de nikke genkendende til hos LOOP, hvor aktiviteten er stigende. Derfor er direktør Brian Schneider heller ikke i tvivl om, at de nye centre, som nu åbner, hurtigt vil bidrage positivt til kæden.

– Vi har de sidste 4-5 år åbnet 15-20 nye centre årligt, og i takt med vores vækst er kendskabsgraden steget. Mange danskere kender nu LOOP og ved, hvad vi står for. Det gør, at interessen er meget større, når vi åbner et nyt center. Det så vi senest i midten af august, hvor mange mennesker kiggede forbi til vores centeråbninger i Hadsten og Bagsværd, fortæller Brian Schneider.

Artiklen fortsætter under billedet…

LOOP Fitness medlemmer1

PR-foto.

De to centre i Hadsten og Bagsværd, der er nummer 123 og 124 i LOOP-kæden, åbnede begge den 15. august. Lørdag den 29. august åbner center nummer 125 i Ballerup. Herefter følger Hinnerup ved Aarhus den 5. september, Vodskov ved Aalborg den 3. oktober, Helsingør den 10. oktober og Risskov ved Aarhus i november. Bedømt ud fra forhåndsinteressen tegner åbningen af disse centre også meget positiv, oplyser Brian Schneider.

Følger anbefalinger – og mere til

LOOP Fitness har brugt mange kræfter på at gøre det så sikkert og nemt som muligt at træne. Man følger myndighedernes anbefalinger – og mere til. Centrene rengøres flere gange dagligt, og der er opstillet et stort antal standere med håndsprit. På hjemmesiden loopfitness.dk kan man se den aktuelle belastning i hvert enkelt center, og i trænings- og caféområder er der sørget for, at det er muligt at holde god afstand. Retningslinjerne kommunikeres tydeligt via skiltning og centrenes højtalere.

– Vi har taget alle mulige forholdsregler og er klar med et sikkert og trygt træningsmiljø til nye såvel som gamle medlemmer, når de starter op efter sommeren. Og så kan vi helt og holdent aflive myten om, at corona gør det mere besværligt at træne. Det er slet ikke det, vi hører fra vores medlemmer, som er rigtig glade for at komme i gang igen, siger Brian Schneider.

Sådan passer vi på hinanden: 8 gode råd fra LOOP

• Medbring fyldt drikkedunk og håndklæde til at tørre dig af med under træning.

• Mød op til træning iført rent træningstøj og tag bad derhjemme bagefter.

• Vask hænder eller sprit af, når du kommer, skifter aktivitet og forlader centret.

• Begræns fysisk kontakt. Undgå håndtryk, kram og hold fornuftig afstand til de andre personer i centret.

• Desinficér maskiner og redskaber under din træning.

• Host og nys i dit ærme – ikke i dine hænder.

• Bliv hjemme fra træning hvis du føler dig sløj eller har symptomer såsom feber, hoste eller anden form for utilpashed.

• Hent Sundhedsstyrelsens smittestop app og hjælp aktivt med at stoppe udbredelsen af COVID-19.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel