Kolding Netavis

Stregspiller solgt til europæisk storklub

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Steven Plucnar er solgt til europæisk storklub. Foto: BlumePress (Arkivfoto)

Stregspiller Steven Plucnar fra KIF Kolding er blevet solgt til en europæisk storklub.

Steven Plucnar er solgt til europæisk storklub og forlader KIF Kolding til sommer, oplyser klubben i en pressemeddelelse.

KIF Kolding oplyser ikke, hvilken klub der er tale om. Men jv.dk mener, at der er tale om den tyske storklub Rhein-Neckar Löwen. En klub, der også har været nævnt i TV2 Sporten.

Steven Plucnar Jacobsen lægger selv ikke skjul på, at det er vemodigt at forlade KIF Kolding:

-Jeg har været superglad for at spille i KIF i denne sæson og været med til at flytte holdet og klubben tilbage i toppen af dansk håndbold. Det har været en vild rejse vi har været på. Jeg havde set mig selv være flere sæsoner i KIF, men jeg er også rigtig glad for, at jeg nu får denne mulighed. Det har været fedt at spille i Kolding i nogle kampe for over 4000 tilskuere, siger Steven Plucnar.

Han kom til KIF Kolding sidste sommer efter et ophold i den svenske liga hos Lugi Lund.

-Tiden i KIF har helt klart udviklet mig. Niveauet i den danske liga er højere, og i Danmark tillader man en mere fysisk spillestil, hvilket passer mig godt. Så jeg synes selv jeg er blevet bedre, og så har jeg spillet på et KIF-hold, hvor vi i denne sæson har været en rigtig god enhed. Det er også én af grundene til, at vi har rykket os markant rent sportsligt, fortæller Steven Plucnar og føjer til, at han sagtens kan se for sig, at han en dag vender tilbage til KIF Kolding.

-Som klub er vi stolte af at have været med til at udvikle en spiller som Steven, som får mulighed for at komme til at spille i én af Europas store ligaer. Det fortæller også noget om, at det arbejde vi har gang i, i KIF Kolding vækker interesse ude i Europa. Det i forening med KIF Koldings historie gør, at der altid vil være ekstra fokus på vores spillere, siger direktør for KIF Kolding, Christian Hjermind.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel