Kolding Netavis

Stig Rossen igen klar til julekoncert i Kolding

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Traditionen tro er der julekoncert med Stig Rossen i Brændkjærkirken.

Kolding Flisepudser Laug af 1985 arrangerer traditionen tro tre julekoncerter med Stig Rossen og gæstesolist Jasmin Gabay lørdag den 7. december i Brændkjærkirken. Den første er klokken 15 og den er udsolgt, men der er stadig billetter til koncerterne klokken 17.30 og klokken 20.

Stig Rossen med kor og orkester er på juleturné for 25. gang, og Stig er super god til at få de fremmødte i den helt rette julestemning.

Stigs repertoire består af de smukkeste og mest elskede, danske julesalmer blandet med de bedste sange fra hans store, engelsksprogede repertoire.

– Flisepudserne glæder sig over, at vi for 25. år i træk kan invitere publikum ind til 3 julekoncerter samme dag. Der har været udsolgt hver gang, og det regner vi med sker igen i år, fortæller oldermand Otto Skak fra Kolding Flisepudser Laug i en pressemeddelelse.

– Vi har været koncertarrangør alle årene, samtidig er vi med til at give publikum en rigtig god oplevelse i julemåneden. Vi samler på den måde penge ind, som vi kan give til humanitære formål i Kolding. Der bliver hvert år til koncerterne uddelt beviser på donationer til modtagere, som Styrelsen i løbet af året har fundet frem til, kan modtage penge. Det er med til at skabe den helt rette julestemning i Kolding. Brændkjærkirken danner den flotteste ramme om koncerterne, siger Otto Skak.

– Julekoncerterne med Stig Rossen er hvert år bygget op om del af de vigtigste af julens budskaber. Når Stig Rossen drager på danmarksturné med sit juleshow, er det netop hygge og nærvær, som står øverst på repertoiret, siger oldermanden.

Billetter til koncerten klokken 17.30 og klokken 19 kan købes her…

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel