Kolding Netavis

Statsminister tager mod forbundspræsident på Hotel Koldingfjord

Elo Christoffersen
By Elo Christoffersen

Statsministeren tager imod Tysklands forbundspræsident på Hotel Koldingfjord.

Statsminister Mette Frederiksen (S) er vært, når Tysklands forbundspræsident Frank-Walter Steinmeier kommer på officielt besøg i Danmark lørdag og søndag i denne weekend. Besøget vil især foregå i Sønderjylland, oplyser Statsministeriet.

Lørdag aften modtager statsministeren officielt forbundspræsidenten på Restaurant Louisehøj, Hotel Koldingfjord. Søndag den 13. juni har statsministeren og forbundspræsidenten et bilateralt møde samme sted.

Sammen med Dronnign Margrethe deltager statsminister Mette Frederiksen og forbundspræsident Frank-Walter Steinmeier efterfølgende i en række arrangementer i forbindelse med den officielle markering af 100-året for Genforeningen.

Kronprins Frederik og Prins Christian deltager i løbet af dagen også i fejringer i Sønderjylland.

-Jeg ser meget frem til at byde Tysklands forbundspræsident Steinmeier velkommen til Danmark. I weekenden skal vi sammen både fejre genforeningen og det stærke dansk-tyske forhold. At det officielle Tyskland deltager i genforeningsfejringerne er et vidnesbyrd om det unikke samarbejde og venskab, som præger grænselandet, siger statsminister Mette Frederiksen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel