Kolding Netavis

Stafet for Livet: Fokus på kræftsagen

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Stafet for Livet i Kolding løbet af stablen i juni måned.

Den 11. og 12. juni afholdes der Stafet For Livet i Seest Idrætspark. Stafetten varer 1 døgn fra lørdag kl. 12 til søndag kl. 12. Stafet For Livet er et event med holdstafet, aktiviteter og oplysning, der giver håb og støtte til alle, der er berørt af kræft.

-Stafet For Livet er et døgn, hvor vi sætter fokus på kræftsagen, kæmper sammen og fejrer livet. Det er en anledning til at mindes dem, vi har mistet, og give håb til dem, der kæmper. Stafet For Livet er fællesskab, oplysning og indsamling i kampen mod kræft. Det er en holdindsats, ikke en konkurrence, fortæller formand Linda Berg Johansen, Stafet For Livet Kolding.

Alle er mere end velkommen til at deltage i stafetten. Du kan tilmelde dig helt frem til slutningen af stafetten via hjemmesiden www.stafetforlivet.dk/stafet/kolding eller i info-teltet på pladsen. Har du ikke et hold, kan du tilmelde dig ”Det åbne hold”. Her bestemmer du selv hvornår og hvor længe du vil gå eller løbe.

Du er også velkommen som gæst på stafetpladsen. Her vil der blandt andet være underholdning med sangerinden Kirsten Mørk, musiker og sanger Benjamin Nybo og tryllekunstner Kristian Skovbo.

Stafetten drives af frivillige

Stafet For Livet Kolding bliver arrangeret og afholdt af frivillige. Ønsker man at være en del af et socialt fællesskab, og gøre noget aktivt i kampen mod kræft så er der altid plads på holdet.

Har du lyst til at hjælpe til på årets stafet, eller er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan bruge din hjælp til, er du velkommen til at kontakte Stafet for Livet Kolding via Facebook eller pr. mail: na*************@ic****.com.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel