Kolding Netavis

Squash: Kom til Kolding Open

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Fra 15. til den 17. september får squashentusiaster og sportsfans i Kolding en enestående mulighed for at opleve nogle af de dygtigste squashspillere i aktion.

Kolding KFUM Squash har taget initiativ til en imponerende sportsbegivenhed, Kolding Open, en del af PSA Satellite Touren.

Her kan du se nogle spændende kampe.

Kolding Open er en PSA-turnering med deltagelse af internationale squashspillere, der alle kæmper for æren og præmierne. Det er en mulighed for at se, hvordan verdensklassespillere udfordrer hinanden på det højeste niveau.

Publikum kan forvente et intensivt og imponerende display af færdigheder, når de deltager i disse kampe.

Turneringen bringer ikke kun verdensklasseprofessionelle til Kolding, men giver også et skub til lokale og nationale squashspillere. Det er en chance for at måle deres færdigheder mod nogle af de bedste spillere i verden og lære af oplevelsen.

Senior Cup : En dansk squashfest

I forbindelse med Kolding Open afholdes også Senior Cup. Arrangement, der foregår lørdag, er åbent for squashspillere fra hele Danmark, hvilket gør det til en af de mest inkluderende begivenheder i squashkalenderen. Det er en lejlighed for spillere på alle niveauer at konkurrere, lære og dele deres passion for squash.

Programmet

Fra indledende kampe til spændende finaler Kolding Open begynder fredag aften med de indledende kampe, hvor spillere kæmper hårdt for at kvalificere sig til de eftertragtede finaler.

Hele weekenden er fyldt med intense kampe, der kulminerer med finalerne søndag.

Kolding Open foregår i Pulzion på Peter Tofts Vej.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel