Kolding Netavis

Søndagsåbent på Kolding Bibliotek

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Fra den 1. oktober og resten af vinterhalvåret er der åbent om søndagen på Kolding Bibliotek, så hele familien kan lege, læse aviser eller fordybe sig i bøgernes verden.

Skal du arbejde på en eksamensopgave, eller trænger familien til en søndagsudflugt, så kan du nu tilbringe søndagene på Kolding Bibliotek. Fra den 1. oktober til den 1. april holder biblioteket åbent alle ugens dage, også om søndagen, oplyser Kolding Bibliotek.

Spørg bibliotekaren og få inspiration til gode bøger for børn og voksne eller gå på opdagelse i skiftende udstillinger, arrangeret af byens foreninger og institutioner. Du kan også læse tidsskrifter og aviser eller finde et PlayStation-spil og den næste film for hele familien. Studerende kan booke en studiecelle, mødes med studiegruppen og få hjælp til informationssøgningen.

Der er åbent klokken 13-16 alle søndage indtil den 1. april. På lokalbibliotekerne i Vamdrup, Lunderskov og Christiansfeld er der åbent med selvbetjening hverdage klokken 7-18 og lørdage 10-14. Se på www.koldingbib.dk, hvornår dit lokalbibliotek har betjening ved en bibliotekar.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel