Kolding Netavis

Sommerafslutning: Karate i vandkanten

Elo Christoffersen
By Elo Christoffersen

Lørdag havde Asia Sport Center i Kolding sin sommerafslutning ved Løverodde strand. Både karatebørn, forældre og søskende var med til nogle varme, våde og aktive timer.

Lørdag klokken 10 havde alle karateudøvere i Asia Sport Center sat hinanden stævne i høj sol til årets sommerafslutning.

Med udsigt til vandet havde de den traditionelle indbukning, hvorefter Flemming og Kristina introducerede forældre og søskende til basis stød og spark. Alle de dygtige karatebørn var med til at lære de uvante deltagere op i karateteknikkerne. God varme og med sved på panden var der karatelege med træning af kamp, hastighed og undvigelser, oplyser Asia Sport Center.

Første del af programmet var meget på børnenes præmisser, hvor de var eksperterne, der underviste de voksne. Med besøg af Kalle fra Tai Chi holdet kom alle på udebane. Alle fik et indblik i udførelsen og hvordan Tai Chi også har mange fællespunkter med karate.

Efter en frokostpause var det tid til at blive kølet ned på den varme dag, hvor termometeret i solen viste langt mere end de 24 grader, der var i skyggen.

Nedkølingen foregik naturligvis i vandet. Ud i vandkanten og træne spark. Først med alle mand i vandet. Herefter blev forældrene sendt op på stranden og til børnenes store glæde, var der vandspark mod forældrene.

Forældrene synes det var helt fair, da rollerne blev byttet om. Alle deltagere var stadig meget varme af træningen, så afslutningen blev armstræk i vand, hvor hovedet helst også skulle blive vådt.

Til sidst blev der ønsket god sommer.

Se billederne nedenunder…

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel