Mandag, 26. august 2019

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 

Et fælles Forskningens Døgn arrangement finder sted på Syddansk Universitet i Kolding. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto) Et fælles Forskningens Døgn arrangement finder sted på Syddansk Universitet i Kolding. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Smag på Koldings forskning

Skrevet af  Søndag 14. april 2019 | 06:50

Koldings videregående uddannelsesinstitutioner inviterer til et fælles Forskningens Døgn arrangement.

I anledning af den landsdækkende videnskabsfestival ”Forskningens Døgn”, inviterer SDU Kolding i samarbejde med Designskolen Kolding, IBA, UC SYD og Kolding Kommune indenfor til et fælles forskningsevent. Ud over at etablere mødesteder for borgere og forskere, har Forskningens Døgn til formål at sætte fokus på, hvordan forskning og innovation er med til at løse samfundets udfordringer. Det kan publikum få et indblik i ved arrangementet, der viser en bred vifte af Koldings forskning.

- Vi glæder os til at præsentere et spændende program, hvor vi i samarbejde med de øvrige uddannelsesinstitutioner ikke kun viser bredden i vores forskning, men også bringer den i spil i en konkret og aktuel kontekst. Med en paneldebat, der sætter fokus på Kolding Kommunes vision ”sammen designer vi livet” ønsker vi at anskueliggøre, hvilken rolle forskning spiller i vores hverdag og hvordan designforskning kan være med til at løse aktuelle samfundsmæssige problematikker, fortæller campusleder Per Krogh Hansen i en pressemeddelelse.

TV-vært styrer slagets gang

Det bliver den scenevante TV-vært Ane Cortzen, der styrer slagets gang og holder kog i debatten, når fire forskere og Kolding Kommune diskuterer spørgsmålet ”designer vi livet i Kolding?” Her vil publikum blive præsenteret for en række forskellige perspektiver på design og få mulighed for at komme med input til debatten.

Herudover bliver der skruet op for tempoet, når 12 forskere fra uddannelsesinstitutionerne serverer smagsprøver på deres seneste forskningsprojekter ved hjælp af det japanske præsentationsformat Pecha Kucha.

Det bliver en underholdende og uformel aften, hvor man udover en bid af den friskeste forskning kan få tilfredsstillet smagsløgene med gratis tapas og kolde fadøl i baren.

Arrangementet, der finder sted den 25. april fra 17.30-20 på Syddansk Universitet i Kolding, er gratis og åbent for alle. Tilmelding kan ske her.

  1. Populært
  2. Læs også...

Nyheder efter dato

« August 2019 »
Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31