Kolding Netavis

Skuespiller fra Kolding i ny dansk film

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Jonas Holst Schmidt spiller sin første hovedrolle i en rigtig spillefilm. Pressefoto.

På torsdag er der premiere på den nye danske film ”København findes ikke”, hvor Jonas Holst Schmidt fra Kolding spiller én af hovedrollerne.

Det er Jonas’ første hovedrolle i en rigtig spillefilm, og allerede nu er han ved, at indspille endnu en film, oplyser Radio Kolding.

I den biografaktuelle film ”København findes ikke” møder Sander (Jonas Holst Schmidt) og Ida (Angela Bundalovic) hinanden i København og finder ind i en intens og altopslugende forelskelse. Som par er de uovervindelige og behøver ikke at være andet end det de er sammen.

Verden udenfor må fortsætte uden dem. Nu er Ida forsvundet og hendes far, Porath, og bror, Viktor, kræver svar. I en tom lejlighed midt i byen filmer og afhører de Sander, som prøver at finde mening og at give en version af sandheden, som er passende.

På rollelisten finder man udover Jonas Holst Schmidt og Angela Bundalovic også Zlatko Buric og Christopher Læssø.

Instruktøren på ”København findes ikke” er Martin Skovbjerg, der også instruerede ”Brakland” i 2018 og har været med til indspilninger af blandt andet ”Klassefesten”, ”Blå mænd” og ”Camping” for blot at nævne nogle.

Filmen har i Kolding premiere i Nicolai Biograf klokken 16.30.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel