Kolding Netavis

Skatteøen: En musical for hele familien

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Nu kan du opleve “Skatteøen” i Kolding.

”Skatteøen” er tilbage.

Lørdag den 15. februar viser Kolding Teaterforening Folketeatrets nye opsætning af Robert Louis Stevensons roman, ”Skatteøen”, på Comwell Kolding Teater. Til tonerne af Sebastians musik og udødelige sange føres vi ud på det Caribiske hav blandt eneboere, pirater, søulke og med en led sørøver ved navn John Silver lige i hælene.

Historien om drengen Jim Hawkins tager sin begyndelse i 1745 på kroen ’Admiral Benbow’, som drives af Jims mor, Mrs. Hawkins. Da den gamle sørøverkaptajn, Bill Bones, ankommer med en mystisk rejsekiste finder Jim et skattekort i kaptajnens gemmer, og eventyret kan begynde. Kaptajn Flints skat skal findes.

Sammen med doktor Livesay og godsejer Trelawney tager Jim afsted på det gode skib, Hispaniola. Med som besætning er en flok farlige pirater og deres leder, John Silver, der er forklædt som skibskok. Et sandt eventyr og et medrivende kapløb om skatten tager sin begyndelse.

Glæd dig til en hæsblæsende skattejagt og et genhør med sange som Sørøversangen, Hispaniola, Ostesangen, Admiral Benbow og ikke mindst Fuld af nattens stjerner. Musik og sangtekster er af Sebastian. Blandt de 16 medvirkende i musicalen ses Kasper Leisner og Szhirley.

Forestillingen, der er en familieforestilling fra 6 år, starter klokken 16. Billetter kan købes på www.billetten.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel