Kolding Netavis

Sjove sommeraktiviteter: Vildmarken, lyveskole og røverhistorier

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Lyveskole, bål-sjov, læsekonkurrence og masser af bøger.

Hele sommeren kan du læse løs og være med til sjove aktiviteter for børn på Koldingbibliotekerne.

Røverhistorier, bål og fordybelse

I år inviterer Koldingbibliotekerne på sommerskole, som er gratis at deltage i. I uge 28 og 32 kan du komme på Lyveskole, hvor du lærer at finde på fede historier og fortælle dem på den helt rigtige måde. I uge 30 og 31 kan du komme til Bål og fordybelse med vinderen af Alene i Vildmarken 2020, Kim Krohn. Deltagerne tager ud i naturen, lærer at tænde bål, snakker sammen og laver noget lækkert at spise over bålet.

Artiklen fortsætter under billedet…

lyveskolen

Lyveskolen. Pressefoto.

Writeathon – et halvt døgn i skrivningens tegn

Er du glad for at skrive, eller kunne du godt tænke dig at komme i gang med det? Så er writeathon lige noget for dig! 12 timer med fokus på at skrive, hvor vi skrifter mellem oplæg, samtale og fokuseret arbejdsro. Writeathon foregår den 3. august og er for 13 år og op.

Læs mere og bestil plads til sommerskole eller writeathon på www.koldingbib.dk.

Masser af læsning – også med ørerne

Sommertid er læsetid, og der er uanede mængder af sjove fortællinger, gode karakterer og fantastiske universer at dykke ned i! Du kan være med i læsedysten Sommerbogen, hvor du skal anmelde 3 bøger og løse sjove læseudfordringer. Så får du en gratis gavebog og deltager i den landsdækkende konkurrence om at tømme en boghandel på 5 minutter.

Over sommeren indkøber biblioteket nye børnematerialer, så du slipper for at stå i kø til de mest eftertragtede titler på biblioteket. Hele sommerferien er der også ubegrænset adgang til alle titler på eReolen Go. Så du kan altid hente en frisk bog til iPad’en – eller en lydbog, hvis du foretrækker at ’læse med ørerne’.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel