Kolding Netavis

Sigurd fortæller om naturvidenskab

Elo Christoffersen
By Elo Christoffersen
Sigurd Barrett og Eskild Dohn står bag ”Sigurd fortæller om naturvidenskab”. Pressefoto.

Så tages der hul på en ny sæson i Kolding Teaterforening.

Kolding Teaterforening tager hul på sæsonen 2022-23 med en teaterkoncert for hele familien, nemlig ”Sigurd fortæller om naturvidenskab”.

Det er Sigurd Barrett og Eskild Dohn, der synger og leger os gennem et ganske komplekst område. Her er, hvad de skriver om forestillingen:

Hvorfor skinner solen?
Hvor langt er der til månen?
Hvad var Big Bang og hvordan kan vi lære at passe bedre på vores klode?

Sigurd Barrett er tilbage med en ny teaterkoncert for hele familien ovenpå succesen “Sigurd fortæller Danmarkshistorie”, som spillede for udsolgte huse rundt i hele Danmark. Sammen med multikunstneren Eskild Dohn har Sigurd udviklet sange, som introducerer børn og voksne for naturvidenskabens utrolige verden.

Sigurd Barrett og Eskild Dohn tager publikum med på en formidabel rejse for at finde nøglen til både troskab og videnskab, for hvordan skal man ellers kunne besvare livets allerstørste spørgsmål? I forestillingen møder vi både Tycho Brahe, H.C. Ørsted, Niels Bohr og mange andre, og vi møder også de essentielle spørgsmål, som handler om vores klode og vores fremtid: Hvad er drivhuseffekten, og hvordan kan vi se fremad med en mere bæredygtig livsstil?

Forestillingen indeholder masser af sjove og skæve sange om atomer, grundstoffer og planeter, og der er både leg og læring for hele familien, og grundlag for gode og vigtige samtaler bagefter, når Sigurd og Eskild slipper løjerne løs i deres nye formidlende videnskabsforestilling.

Forestillingen finder sted på Comwell Kolding Teater mandag den 19. september, og den starter kl. 17. Aldersgruppen er: 5-100 år. Billetter kan køber her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel