Kolding Netavis

Så længe mit hjerte slår

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Nu kan du opleve musicalen “Så længe mit hjerte slår”.

Kolding Teaterforening præsenterer Giro 413-musicalen, ”Så længe mit hjerte slår”, når Folketeatret gæster Kolding.

”Så længe mit hjerte slår” er en ny, dansk musical, bygget op omkring mange af de kendte og elskede sange afspillet i Giro 413. Det er en musikalsk kærlighedserklæring til den danske sangskat, som på tværs af generationer og samfundslag har været lydtapet i vores liv, både når kærligheden var til stede, og når den var en uopnåelig længsel.

Rør ved mig, Rigtige venner, To lys på et bord, Skibet skal sejle i nat, Gem et lille smil til det bli’r gråvejr, Se Venedig og dø… Man behøver blot at synge de første ord, så lyder resten af teksten og melodien for ens indre øre.

”Så længe mit hjerte slår” er en storladen og humoristisk kærlighedshistorie om en moden sygeplejerske, som bor sammen med sin alene-mor og først kan flytte hjemmefra, da moderen dør. Sygeplejersken forelsker sig i en overlæge, som er gift, men alligevel lover hende guld og grønne skove, indtil hun bliver gravis, og han beslutter sig for at vende tilbage til sin kone. I stedet for at gå i spåner lærer hun at stå på egne ben og opdager, at hun ikke er alene. Hun er omgivet af mennesker, der også søger kærlighed og fællesskab.

I rollerne ser vi Marie Mondrup, Tom Jensen, Andreas Jessen, Jesper Riefensthal, Rasmus Fruergaard, Tanya Lund Andersen, Morten Christensen, Troels II Munk og Sonja Oppenhagen. For instruktion og dramaturgi står Heinrich Christensen.

“Så længe mit hjerte slår” vises på Comwell Kolding Teater den 5. november klokken 19.30. Billetter kan købes på www.billetten.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel