Kolding Netavis

Robotter og elever bygger bæredygtige byer

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Alle er meget velkomne til at kigge forbi for at se nærmere på de spændende konkurrencer, når der lørdag er First LEGO League på Hansenberg i Kolding.

Stemning, spænding og sammenhold er garanteret, når der lørdag den 9. november er First LEGO League (FLL) på erhvervsskolen Hansenberg i Kolding.

Turneringen er kulminationen på otte ugers intenst arbejde for deltagerne, der kommer fra en lang række skoler – fra Løsning i nord til Vonsild i syd. Temaet er “City Shaper”, og eleverne har fokus på bæredygtigt bymiljø, oplyser Hansenberg i en pressemeddelelse.

FLL er en global konkurrence, hvor deltagerne arbejder med innovation, forskning, teknologi, design og programmering. Formålet er at øge interessen for naturvidenskab og teknologi blandt unge mennesker.

På Hansenberg skal holdene hver især præsentere deres projekter – og klare en række missioner på en bane ved hjælp af en LEGO Mindstorms-robot, som de selv har designet, bygget og programmeret.

Deltagerholdene ved FLL på Hansenberg kommer fra Fjordbakkeskolen, Munkevængets Skole, Erritsø Fællesskole, Specialcenter Vonsild, Løsning Skole, Hældagerskolen og Kolding Realskole.

Alle interesserede er meget velkomne til at kigge forbi for at se nærmere på de spændende konkurrencer.

De deltagende hold præsenteres klokken 9, og kort efter går konkurrencerne i gang. Klokken 15 er der præmieoverrækkelse.

Det er fjerde år i træk, at Kolding Kommune/Pædagogisk Center Kolding og Hansenberg i samarbejde udbyder First LEGO League, og konkurrencen finder sted på Hansenbergs adresse på Skovvangen 28 i Kolding.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel