Kolding Netavis

Rikke skal markedsføre medicin til dyr

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Rikke Bruun Petersen fra Markedsføringsøkonom-uddannelsen er gået direkte ud i job hos Kolding-virksomheden Salfarm, som producerer medicin til dyr. Foto: IBA. Foto: Maria Tuxen Hedegaard.

Markedsføringsøkonomen Rikke Bruun Petersen går direkte ud i fast arbejde som digital specialist efter endt uddannelse.

Onsdag i sidste uge dimitterede hun fra sin uddannelse på IBA Erhvervsakademi Kolding, og allerede få dage senere begyndte hun i sit nye job hos medicinproducenten Salfarm i Kolding.

Salfarm er en danskejet virksomhed med afdelinger i Sverige og Norge, som sælger veterinære lægemidler og vaccineudstyr til dyr.

Rikke Bruun Petersen er selv rigtig glad for dyr og opvokset i Aabenraa. Hun har dog slået sig ned i Kolding sammen med sin kæreste, så hun får ikke langt på arbejde op til Salfarm på Nordager i den nordlige del af Kolding.

Rikke skal som markedsføringsøkonom stå for Salfarms indhold på sociale medier, nyhedsbreve, videoer og websitet. Og så skal hun have kontakten med de forskellige digitale bureauer, som virksomheden samarbejder med.

-Jeg glæder mig rigtig meget til nu at være et fast sted. Et sted, hvor jeg rigtigt kan få lov at bruge alt det, jeg har lært, siger Rikke Bruun Petersen i en pressemeddelelse.

Hun var i praktik i marketingafdelingen hos Home i forbindelse med sin uddannelse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel