Kolding Netavis

Rekord-indsamling i Kolding

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
paulsen
-Vi oplevede at indsamlerne var tilbage og at der kom nye til helt indtil lørdag. Så vi er igen oppe på 200 indsamlere, fortæller kampagneleder Jens Erik Paulsen. Privatfoto.

462.000 kroner blev indsamlet i Kolding og det er rekord.

Frivillige fra Kræftens Bekæmpelse bankede 11. april på dørene i Kolding i regn, kulde og blæst til Kræftens Bekæmpelse årlige landsdækkende indsamling til kræftforskning, forebyggelse og patientstøtte.

Ligesom i 2020 har landsindssamlingen været lidt anderledes på grund af COVID-19. Indsamlingsledere og indsamlere havde taget en række ekstra forbehold for at passe på hinanden og borgere med både håndsprit og mundbind.

-Vi oplevede at indsamlerne var tilbage og at der kom nye til helt indtil lørdag. Så vi er igen oppe på 200 indsamlere, fortæller kampagneleder Jens Erik Paulsen i en pressemeddelelse.

Han har svært ved at få armene ned.

Taknemmelighed i lokalforeningen

462.000 kroner blev der indsamlet i Kolding.

-177.000 kroner var mobilpayoverførsler, så det betyder meget vi nu har den mulighed. Indsamlerne oplevede også at mange gav sedler, hvad der jo også kan se på resultatet. Det var helt fantastisk at opleve indsamlernes entutiasme på trods af de var stive af kulde og regn, da de afleverede bøtterne i SparNord. Så vi er virkelig taknemmelige i lokalforeningen i Kolding, siger Jens Erik Paulsen.

2020 har været et hårdt år for alle. Men for mennesker ramt af alvorlig sygdom som kræft, har det været hårdt i særdelshed. Mange har levet isoleret, turen på hospitalet til undersøgelser, svar og behandlinger er foregået alene, og den usikkerhed, som coronaen har bragt med sig, har sat dybe spor hos mange patienter og pårørende.

Kræft holder ikke pause, selvom der er corona.

-Så er vi meget taknemmelige for at så mange meldte sig. Vi oplevede at indsamlerne var tilbage og at der kom nye til helt indtil lørdag. Så vi er igen oppe på 200 indsamlere, slutter Jens Erik Paulsen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel