Kolding Netavis

Prøvekør en elcykel

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Elcykler er populære som aldrig før, og man kan sjældent bevæge sig ud på en cykeltur i Kolding uden at støde på en elcykel eller to. Nu har du mulighed for at prøvekøre en elcykel.

Det har sikkert ikke gået din næse forbi, at elcykler har vundet stort indpas på cykelstierne. I løbet af de seneste fem år er salget af de elektriske cykler mangedoblet, og det er ikke længere kun pensionister, der gør brug af elcykler. Med den motordrevne hjælp og følelsen af medvind på cykelstierne er elcyklen i mange familier blevet en erstatning for bil nummer to.

Hos Design Cykler i Kolding kan man også mærke, at interessen for elcykler har taget fart i løbet af de seneste år.

– Der er en stor interesse for elcykler fra aldersgruppen 25+. Rigtig mange af vores kunder bruger elcyklen som transportmiddel, især som et alternativ for en bil nummer 2. Man kommer hurtigere frem på en elcykel og undgår samtidig sved på panden – det er rigtig godt, når man bor i en by som Kolding, der er fyldt med rigtig mange bakker, fortæller butiksejer af Design Cykler i Kolding, Christian Henriksen, i en pressemeddelelse.

Derfor sætter Design Cykler i Kolding nu fokus på elcykler og giver dig mulighed for at prøvekøre nogle af de bedste af slagsen. Det sker til Elcykel Dag lørdag den 8. maj klokken 11-17, hvor Design Cykler i Kolding og en ekspert fra elcykelproducenten Gazelle står klar til gratis at rådgive og vejlede dig til at vælge den helt rigtige elcykel.

Det er helt gratis at deltage i Elcykel Dag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel